Pecahkan Rekod Dunia Dengan Makan BigMac Dalam Masa Sejam

Pecahkan Rekod Dunia Dengan Makan BigMac Dalam Masa Sejam

343
0
Share:

blogz.my-bigmac

21 Ogos 2015 – Lelaki ini menunjukkan betapa dia sangat suka dengan burger Big Mac dan juga seorang pelanggan yang setia, beliau cuba memecah rekod dunia dengan cabaran beliau dengan memakan 25 Big Mac.

Anda boleh lihat sendiri dalam video dibawah dan ini agak tidak masuk akal.

Adam (lelaki dalam video) matlamatnya adalah untuk makan 25 Big Mac yang bersamaan dengan 12.250 kalori, 600 gram garam, 1025 gram karbohidrat, 700 gram protein, dan hanya lebih 11lb untuk makanan segera.

Adam pada permulaan yang sangat menarik seperti dia mula chowing ke bawah burger dengan cara yang pantas.

Dengan itu yang berkata, dia akhirnya berjaya memakan 17 Big Mac dalam masa satu jam. Makan seperti hidangan yang besar sudah tentu mempunyai kesan dan keburukan tersendiri.

Beliau menjelaskan di laman web beliau: “Sebelum itu saya berbincang dahulu dengan  McDonald untuk memperoleh jumlah McDeath untuk kurang 30% daripada RRP itu. Itu adalah lebih baik untuk kesihatan. “

“Jadi saya memikirkan langkah saya sendiri. Tidak terlalu cepat, tidak terlalu perlahan. Dan dalam purata kira-kira satu minit setiap burger, mungkin sedikit lebih daripada itu, untuk permulaan. Pada mulanya, saya menikmati kelonggaran. A feat sangat menarik tetapi dia tidak mengesyorkan orang lain untuk cuba di rumah. Dalam nota akhir yang ia berkata: “Makan 17 Big Macs adalah idea yang tidak baik … Ia tidak besar … Ia tidak bijak … Walaupun ia adalah satu pencapaian yang mengagumkan kekuatan usus.”

Share:

Leave a reply