Youtube Lancarkan Aplikasi Gaming Terbaru

Youtube Lancarkan Aplikasi Gaming Terbaru

419
0
Share:

blogz-malaysia-youtube-gaming

7 Ogos 2015 – permainan online video game telah menjadi satu amalan yang popular pada masa sekarang dan banyak permain video game di seluruh dunia menbuat duit dari amalan melalui derma dan kempen pembiayaan orang ramai. Ini adalah agak jelas dengan personaliti permainan yang mempunyai berjuta-juta pandangan dan pelanggan.

Twitch.tv platform sering menjadi pilihan utama apabila bermain permainan online video game. Ia adalah mudah, cepat dan intuitif membuat banyak pemain video game menikmati pengalaman menonton keseluruhan video tersebut.

Oleh kerana populariti yang semakin meningkat permainan video streaming, beberapa laman web video streaming juga telah mengambil usaha-usaha yang perlu untuk mengintegrasikan ciri-ciri tersebut ke laman web mereka.

laman web mengukus Popular YouTube semakin bersedia untuk melancarkan aplikasi permainan terbaru mereka yang boleh didapati untuk Android dan IOS peranti. Anda boleh melihat ia disini https://gaming.youtube.com/

Pengguna Luke Plunkett memuat naik video game pertama mereka dengan YouTube aplikasi tersebut, aplikasi ini yang bertujuan untuk mengantikan platform Twitch.tv dalam ruang video permainan mudah alih.

Perlu diingatkan bahawa aplikasi YouTube Gaming tidak sebenarnya disiarkan secara langsung lagi. Ia dirancang yang akan dikeluarkan lewat 2015. Dengan itu yang berkata, satu versi app Android telah bocor keluar minggu ini yang membolehkan beberapa pengguna untuk mencuba sendiri.

Aplikasi ini adalah hebat dari luarbiasa dan terlalu mudah dengan beberapa ciri-ciri bagus seperti terbina dalam live chat, akses mudah ke saluran yang berbeza dan juga banyak pilihan video game di bawah kategori permainan tertentu.

Share:

Leave a reply